TRo · HÅB & SODAVAND


ØKOLOGISKE & FERMENTEREDE
SODAVAND & TONICS
FOR VOKSNE


ETABL. 2017
SVENDBORG (DK)

 
 
 
ths_allorganic_omark_WHITE2.jpg
 
 

Tro · Håb & Sodavand (Etabl. 2017) er et brygkompagni og læskedrikskoncept stiftet og udviklet af Kunstbryggeriet Far & Søn med fokus på produktion af økologiske og fermenterede kvalitetssodavand og tonics til voksne

Kunstbryggeriet Far & Søn har i mange år brygget øl og drevet egen restaurant som en del af bryggeriet. Undervejs opdagede vi at der var stærk efterspørgsel og behov for et velsmagende kvalitetsprodukt til vores spisende gæster, der ønskede et alkohol-frit alternativ, uden den kulhydratmæthed som most giver og uden den sødme og kulsyre den almindelige sodavand har. 

Vi satte os for at udfordre og udforske, hvad sodavand er og kan, og kan i dag levere et langt mere smagfuldt alternativ til de gængse hyldevarer.

 

Økologiske & Fermenterede
Sodavand & Tonics
for voksne

 

Vores økologiske og fermenterede kvalitetssodavand og tonics er udviklet til det voksne publikum, som et alkohol-frit alternativ til øl og vin, uden den kulhydratmæthed som most giver og uden den sødme en almindelig sodavand har.

Vores sodavand er desuden baseret på rene og økologiske råvarer. Alle varianter i Tro · Håb & Sodavand's sortiment er økologiske, og bærer både det danske Ø-mærke (Statskontroleret Økologisk) og EU's økologiske mærke, som garanterer økologisk-tro forarbejdning og produktion.

Det specielle ved vores sodavand og tonics er at de er fermenteret og er baseret på urter. Vores sodavand i al sin simpelhed er produceret efter sammen metode, som når man brygger champagne og indeholder derfor op til 0,5 % alkohol. Ved fermentering udvikles der mere komplekse smagsnoter, der er med til at berige smagens karakter. Der kommer en dybde og nuance i drikken, der er helt unik. Fermenteringen er også med til at skabe en naturlig "kulsyre", der giver en frisk bobbel samt en lille fornemmelse af salt.

Produkterne er velegnede til mad eller som forfriskende læskedrik. De kan med stor fordel også bruges som mixers til din favorit alkohol

Vi har lige nu to sodavand (T.H.S. — Hibiscus & T.H.S. — Thai Bassilikum) og en tonic (T.H.S. — Tonic No.7) i vores faste produkt sortiment, med flere varianter undervejs og i udvikling! 

 

Bliv forhandler af Tro · Håb & Sodavand!
Ønsker i at forhandle sodavand & tonics fra Tro · Håb & Sodavand i jeres virksomhed, så kontakt os venligst for bestilling. Du kan bestille via vores online en gros bestilling eller kontakte os direkte via email eller telefon, hvis du har spørgsmål i forhold til din bestilling ved os.